2242027100 6942708822 Αμπάβρης, Κως gipsotexniki@yahoo.gr
hero image
Facebook
 
 
 
 
 
 
ΓΥΨΟΤΕΧΝΙΚΗ
Κατασκευές Γυψοσανίδας & Γύψινες Διακοσμήσεις Κως


Η επιχείρησή μας “Γυψοτεχνική” η οποία βρίσκεται στην Κω, δραστηριοποιείται από το 1979 στο χώρο της ξηράς δόμησης, προσφέροντας σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κω και σε όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η 2 γενιά, η επιχείρησή μας, συνεχίζει με το ίδιο μεράκι και ενθουσιασμό να παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την εσωτερική και εξωτερική διακόσμηση κάθε κτιρίου με βάση το γύψο, τις γυψοσανίδες και τις τσιμεντοσανίδες.

Πιο συγκεκριμένα μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή ψευδοροφών, χωρισμάτων γυψοσανίδας, επενδύσεις καθώς και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή με γυψοσανίδα επιθυμείτε αλλά και γύψινες διακοσμήσεις.
 
 
 
 
 
 
     
ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ
 & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ


Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες σας, να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδα ή για γύψινες διακοσμήσεις στο χώρο σας.

Παρακολουθώντας διαρκώς τις νέες διακοσμητικές τάσης και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που θα κάνουν το χώρο σας άνετο, κομψό και λειτουργικό.
   
     
 
 
 
 
Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στην Κω και σε διάφορα νησιά των Δωδεκανήσων. Έτσι, έχουμε αποκτήσει την πείρα και την τεχνογνωσία που μας επιτρέπουν να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιαδήποτε κατασκευή γυψοσανίδας και γύψινη διακόσμηση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.  
   
Στόχοι μας είναι αφεντός να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά και ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να παρέχουμε σε κάθε πελάτη τις πιο σύγχρονες λύσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις. Εξυπηρετούμε άμεσα την Κω, τη Κάλυμνο, τη Νίσυρο και όλα τα Δωδεκάνησα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
 
 
 
 
 
ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ